Waarom Budget Coach Nederland

Vaste lasten, we hebben er allemaal mee te maken. Maandelijks betaal je je scheel aan gas en stroom, verzekeringen, huur of hypotheek, telefonie, internet & TV enzovoorts. Het Nibud (bron) meldt dat sinds 2019 een huishouden met een modaal inkomen en een gemiddelde huur is net iets meer dan 55 procent (!!) van het netto inkomen aan de vaste lasten kwijt is. De afgelopen jaren is het aandeel vaste lasten nog nooit zo hoog geweest. Dit verklaart ook waarom veel huishouden achterlopen met betalingen.

Het goede nieuws is dat die vaste lasten 9 van de 10 keer fors omlaag kunnen. Van oudsher kijken we niet om naar de vaste lasten, die zijn immers vast en moet je toch betalen. De privatisering van verschillende markten heeft er echter voor gezorgd dat instellingen concurreren en dat is voordelig voor de consument. Natuurlijk komt hier wat bij kijken en kan overstappen een tijdrovende klus zijn.

Budget Coach Nederland neemt dit van A tot Z uit handen. Zodra je lid bent van Budget Coach Nederland hoef je nergens meer naar om te kijken. Onze specialisten zoeken uit welke maandlasten voor jou omlaag kunnen en zorgen voor een aanbod op maat. Op deze manier bespaar je én op je maandelijkse lasten én op de administratieve rompslomp die dat normaal gesproken met zich meebrengt.

Hoe werkt het?
Het is eigenlijk heel simpel. Als lid betaal je het eerste jaar slechts €4,99 per maand, na het eerste jaar kun je je lidmaatschap maandelijks opzeggen. Onze adviseurs zorgen er vervolgens voor dat je bespaart op je maandlasten. Hoeveel dat is, is afhankelijk van jou persoonlijke situatie. Gemiddeld bespaar je al gauw tussen de €75 en €100 per maand.

Stap 1: Je meld je binnen 2 minuten aan via onderstaand formulier
Stap 2: Jouw persoonlijk adviseur maakt een bespaar analyse op maat
Stap 3: Voor iedere besparende mogelijkheid ontvang je een aanbod per mail of telefoon